Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

замінування

Понеділок, 11 червня 2018, 11:55

У справі щодо замінувань львівських торгових центрів знайшли російський слід

замінування

Таємничий мінер знаходиться у місті Омськ.

Про це на апаратній нараді голови Львівської ОДА повідомив начальник обласного Управління Служби безпеки України Олександр Ткачук.  

Правоохоронець заявив, що телефонні терористи використовували для своїх дій анонімні електронні адреси, які були зареєстровані на серверах Російської Федерації. 

"Враховуючи те, що всі ці повідомлення генерувались роботом, було прийняте рішення про блокування цих серверів", – додав Ткачук.

Після блокування зовмисники почали відправляти повідомлення з міжнародних серверів електронної пошти. Блокувати міжнародного провайдера поліцейські не стали, але було встановлено, що ІР-адреса користувача, який створив і використовує пошту із котрої приходять повідомлення про замінування львівських торгових центрів знаходиться на території Росії, а саме в місті Омськ.

Наразі в поліції визначаються із тим наскільки доречно кожного разу реагувати на ці повідомлення.

Нагадаємо, що правоохоронці затримали 38-річного мешканця Львівської області, який вчора "замінував" King Cross Leopolis.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.