Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Петро Порошенко

Понеділок, 11 червня 2018, 16:12

Порошенко підписав закон про Вищий антикорупційний суд

Петро Порошенко

Цей законопроект Верховна Рада прийняла 7 червня.

Про це повіомила прес-служба Президента України.

Сьогодні, 11 червня, Петро Порошенко на зустрічі зі студентами Української академії лідерства у Києві підписав закон України "Про Вищий антикорупційний суд".

"Сьогодні в цей історичний день – річницю безвізу – підписую Закон "Про Вищий антикорупційний суд". Це – ключова віха завершення створення незалежної антикорупційної інфраструктури у нашій країні", – заявив Порошенко.


Нагадаємо, 7 червня Верховна Рада проголосувала за законопроект про створення Вищого антикорупційного суду. "За" проголосували 315 народних депутатів. Натомість не проголосували чотири народні депутати з Львівщини.

Відтепер на посаду судді антикорупційного суду можуть призначати суддів, які мають науковий ступінь у сфері права та стаж наукової роботи у сфері права щонайменше 7 років; досвід професійної діяльності адвоката від 7 років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.