Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Бескидський тунель

Прес-реліз,   Понеділок, 11 червня 2018, 16:00

Продукція ПАТ «Миколаївцемент» компанії CRH – основа Бескидського тунелю в Карпатах

Бескидський тунель

Бескидський тунель, розташований на гірському перевалі у Карпатах, офіційно відкрили 24 травня.

З нагоди офіційного урочистого відкриття залізничного Бескидського тунелю наприкінці травня – найбільшого інфраструктурного об’єкту впродовж останнього десятиріччя в Україні, ПАТ «Миколаївцемент» компанії CRH висловлює вдячність партнерам за довіру до цементної продукції, яка була використана для будівництва тунелю на 100%.

Загальний обсяг поставок склав 46,9 тис тонн цементу, що орієнтовно дорівнює 700 вагонам-цементовозам, які його доставляли.

Крім того, було забезпечено всебічну професійну підтримку та консультації фахівцями власної сертифікованої лабораторії бетонів та технічного маркетингу CRH в Україні щодо приготування бетонної суміші тощо.

«Брати участь у будівництві такого важливого об’єкту для нашої компанії було справою честі та соціальної відповідальності. Ми пишаємося тим, що, в тому числі й завдяки нашій продукції, Україна стала ближчою до своєї мети – входження до родини європейських держав.

Цей проект засвідчив високу довіру українців до бренду Миколаївцемент-CRH, який і раніше себе високо зарекомендував під час реалізації таких важливих інфраструктурних проектів регіону як будівництво сучасної злітно-посадкової смуги для посадки боїнгів міжнародного аеропорту у Львові та трамвайної колії на Сихів у Львові», – зазначив голова правління ПАТ «Миколаївцемент» Андрій Звіринський.

Зазначимо, Бескидський тунель – це другий за довжиною залізничний тунель в Україні, який розташований в Українських Карпатах, на Бескидському перевалі. Належить до п’ятого Пан'європейського транспортного коридору, який з’єднує Львів і Трієст (Італія). Довжина тунелю становить 1 765 метрів, ширина – 10,5 м, висота – 8,5 м.

Бескидський тунель зможе пропускати до 100 пар поїздів на добу, у той час, як пропускна здатність одноколійного тунелю складала до 47 поїздів зі швидкістю 15-40 км/год. Новий Бескидський тунель побудували на заміну старому, що діяв з 1886 року.

Додамо, компанія CRH – лідер на цементному ринку України. Окрім цементу її підприємства поставляють щебінь, товарний бетон і залізобетонні вироби. 

До складу компанії в Україні входять три цементні підприємства: ПАТ «Подільський цемент», ТОВ «Цемент» і ПАТ «Миколаївцемент».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.