Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

конкурс Міс Львів

Вівторок, 12 червня 2018, 14:42

Для конкурсу "Міс Львів 2018" виготовили нову корону

конкурс Міс Львів

Фінал конкурсу "Міс Львів" відбудеться 21 червня у Оперному театрі.

Про це сьогодні на прес-конференції розповіли організатори, – повідомляє кореспондент Варіантів. Також сьогодні широкому загалу представили фіналісток цьогорічного конкурсу.

До фіналу конкурсу потрапили, традиційно, 14 учасниць, які проживають у Львові. Ведучими вечора будуть Міс Україна, учасниця телешоу "Танці з зірками" Олександра Кучеренко та Тимур Мірошниченко. Також на львівському фіналі виступлять гурт КАZKA, Таяна, Melovin, Osadchuk.

Склад журі конкурсу зберігають в таємниці, аби уникнути впливу на них, однак співорганізаторка конкурсу Валерія Никифорець сказала, що серед них є журналісти, переможниці та учасниці конкурсів краси, партнери конкурсу, співаки.

Валерія Никифорець зазначила, що нову корону конкурсу ще не привезли до Львова, втім відомо деякі її особливості: 

"За виготовленням цієї корони ми звернулися до кращих львівських ювелірів, ми черпали натхнення у силуетах корони засновника Львова Данила Галицького. У ній використали біле золото, платину, дорогоцінні та напівдорогоцінні камені."

Напередодні фіналу конкурсу його учасниці проведуть у Львові дві благодійних події та одну спортивну. Завтра вони разом з ГО "Розвиток громади" відвідають Львівську міську дитячу лікарню і Дитяче поліклінічне відділення 7-ї міської клінічної лікарні у Брюховичах. У четвер, 14 червня о 14 год. на вул. Підвальній, біля Порохової вежі учасниці конкурсу допомагатимуть спільноті "Оселя" роздавати обід безхатченкам. А у неділю, 17 червня опівдні на площі перед Оперним театром закликатимуть вести активний спосіб життя, танцювати.

Нагадаємо, торік титул "Міс Львів" здобула Ірина Ткачук.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.