Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

анонімне мінування

uire.org.ua

Середа, 13 червня 2018, 11:40

Львівські вокзали телефоном "замінував" житель Житомирщини

анонімне мінування

Його вже затримали.

Про це повідомила прес-служба Головного управління СБУ у Львівській області.

Сьогодні вночі на телефон "гарячої лінії" 102 надійшло повідомлення про нібито замінування залізничного вокзалу та автовокзалу у Львові. Спільними діями співробітників СБУ та працівників Нацполіції вдалося оперативно встановити особу "телефонного терориста". Ним виявився мешканець Житомирщини, який причетний також до анонімних повідомлень про мінування декількох об'єктів у Києві. Правоохоронці вже затримали "мінера" в одному з райцентрів Житомирщини.

Управління СБ України у Львівській області нагадує, що незалежно від мотивів "телефонних терористів" їхні дії караються позбавленням волі на строк від двох до шести років. За повторний дзвінок зловмисника може бути засуджено терміном від чотирьох до восьми років. "Телефонним анонімам" також доведеться компенсувати витрати державних та комерційних установ, що зазнали збитків від їх протиправних дій.

Нагадаємо, сьогодні вночі о 01:45 год анонім повідомив про замінування львівського автовокзалу і головного залізничного вокзалу.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.