Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

медичний заклад

Середа, 13 червня 2018, 14:17

Облрада визначилася із керівниками трьох медичних закладів Львівщини

медичний заклад

Натомість на посаду гендиректора Обласної бази спеціального медичного постачання проведуть повторний конкурс.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Сьогодні на засіданні конкурсна комісія з обрання керівників медичних закладів Львівщини обрала керівників трьох лікарень області.

Зокрема, на посаду директора КЗ ЛОР "Будинок дитини №1 для дітей з ураженням центральної нервової системи та порушенням психіки" пропонують Галину Качановську. За її кандидатуру проголосувало 9 членів комісії.

КЗ ЛОР "Будинок дитини №2 для дітей з ураженням центральної нервової системи та порушенням психіки" очолить головний лікар цієї лікарні Мирослава Павлик.

Максима Прикупенка підтримали 8 із 9 членів комісії, відтак його кандидатуру пропонують на посаду гендиректора КЗ ЛОР "Львівський обласний госпіталь ветеранів війни та репресованих імені Юрія Липи".

Також, за пропозицією департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА, він буде виконувати обовязки керівника цієї лікарні до його офіційного затвердження на сесії Львівської обласної ради, яка відбудеться 19 червня.

Натомість комісія облради не визначилася із гендиректором КЗ ЛОР "Обласна база спеціального медичного постачання". Єдину кандидатуру Юрія Іваськевича, який подався на конкурс, підтримали 3 членів комісії, двоє проголосували проти, 4 – утрималися. Відтак на цю посаду облрада оголосить новий конкурс.

Додамо, на посади керівників цих медичних закладів претендували по одному кандидату, а призначити їх ще мають депутати під час сесії Львівської обласної ради.

Нагадаємо, у травні облрада повторно оголосила конкурси на керівників цих 4 медичних закладів області. Під час проведення першого конкурсу на керівника Львівського обласного госпіталю ветеранів війни та репресованих ім. Ю.Липи претендувало 5 осіб.

Вперше конкурс на посаду директорів 14 комунальних закладів охорони здоров'я у області стартував наприкінці лютого цього року. Тоді на посади директорів 14 медичних комунальних закладів претендував 21 кандидат.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.