Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

підтоплення у Львові

прес-служба ГУ ДСНС у Львівській області

Четвер, 14 червня 2018, 13:19

У Львові та одному райцентрі грози спричинили підтоплення будівель

підтоплення у Львові

Підтоплення виникли також у двох селах-передмістях Львова.

Про це повідомила прес-служба Головного управління ДСНС у Львівській області.

14 червня о 6:32 год до рятувальників надійшло повідомлення, що внаслідок ускладнення сильного дощу відбулося підтоплення підвального приміщення у двоповерховому житловому будинку на вул. Яворівській, 8 у Львові. На місці події працюють рятувальники 2 ДПРЧ м. Львів. За допомогою мотопомпи відкачано 12 м³ води.

О 7:25 год рятувальники отримали повідомлення про підтоплення житлового будинку в селі Зимна Вода на пл. Князя Святослава, 18. Внаслідок сильного дощу підтопило підвальне приміщення двоповерхового житлового будинку та подвір'я. Рятувальники зі Львова відкачали 80 м³ води.

О 7:35 год до рятувальників надійшло повідомлення про підтоплення присадибної ділянки та підвального приміщення житлового будинку в селі Скнилів на вул. Зарічній, 39. На місці події працювали рятувальники зі Львова, які мотопомпою відкачали 10 м³ води.

О 8:37 год рятувальники отримали повідомлення про падіння дерева на проїжджу частину дороги в місті Кам'янка-Бузька на вул. Степана Бандери, 8. Місцеві рятувальники розрізали дерево та прибрали його з проїжджої частини.

О 8:47 год до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про підтоплення підвалу заводу у місті Пустомити на вул. Привокзальна, 9. Місцеві рятувальники за допомогою мотопомпи відкачали 20 м³ води.

Зауважмо, що про ризик підйому річок на Львівщині та підтоплення населених пунктів синоптики попереджали  позавчора. Додамо, що через грозу сталось знеструмленння у електромережі, що в свою чергу спричинило призупинення  подачі води до трьох львівських передмість.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.