Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівський психоневрологічний диспансер

Четвер, 14 червня 2018, 14:15

Львівським психоневрологам дають шанс вберегти диспансер

Львівський психоневрологічний диспансер

Наприкінці червня у Львівській обласній раді відбудеться громадське слухання щодо реорганізації Львівського обласного психоневрологічного диспансеру.

Про це повідомила прес-служба Львівської облради.

Вчора, 13 червня, під час засідання комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту депутати вирішили провести громадські обговорення щодо реорганізації КЗ ЛОР "Львівський обласний клінічний психоневрологічний диспансер". Відповідно до проекту рішення Львівський обласний клінічний психоневрологічний диспансер планують приєднати до Львівської обласної клінічної психіатричної лікарні.

"Попередньо члени комісії разом із департаментом охорони здоров’я домовилися, щоб провести такі громадські обговорення 26 червня у малій сесійній залі обласної ради. На цей захід ми запросимо усі зацікавлені сторони: громадськість, медичну спільноту, представників депутатського корпусу, профільної комісії та департаменту. На моє переконання, такі питання як реорганізація комунальних закладів мають вирішуватися максимально відкрито та прозоро", – прокоментував рішення комісії заступник голови Львівської обласної ради Володимир Гірняк.

Нагадаємо, у травні під час сесії Львівської обласної ради відбулась акція протесту працівників Львівського обласного психоневрологічного диспансеру прогти реорганізації закладу. Детальніше про плани реорганізації  – у статті Варіантів.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.