Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Орест Бонк

stsrade.gov.ua

Вівторок, 19 червня 2018, 10:24

Старосамбірський Бонк погорів на хабарництві

Орест Бонк

Голову Старосамбірської райдержадміністрації спіймали на хабарі.

Про це повідомила прес-служба Львівської облдержадміністрації.

18 червня за процесуального керівництва військової прокуратури Львівського гарнізону, слідчими СУ ГУНП у Львівській області, за матеріалами та спільно з оперативними співробітниками УЗЕ в Львівській області задокументовано факт вимагання та одержання головою Старосамбірської РДА Львівської області неправомірної вигоди у розмірі 1500 доларів США. Посадовця затримано у порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. На даний час проводяться першочергові слідчі (розшукові) дії, а також обшук за місцем роботи. За результатами їх проведення буде вирішено питання щодо повідомлення про підозру, обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Львівська обласна державна адміністрація звернеться щодо відсторонення чиновника, а при підтвердженні факту – звільнення із займаної посади.

Додамо, Орест Бонк очолив  Старосамбірську РДА торік в кінці січня. У 2016 році голова Старосамбірської РДА Орест Бонк задекларував 71 тис грн доходу та дві земельні ділянки.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.