Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

дельфінарій

Fujikura

Прес-реліз,   Вівторок, 19 червня 2018, 12:45

Працівники Фуджікури відвідали Трускавець

дельфінарій

48 працівників компанії Фуджікура Аутомотів Україна Львів днями відвідали з екскурсією курортне місто Трускавець та дельфінарій «Оскар».

«Ми дбаємо про те, щоб робота у компанії Фуджікура приносила членам нашої команди професійне задоволення, сприяла їх духовному розвитку, тому організація цікавого дозвілля є важливою складовою нашого спілкування. Аби подарувати нашим працівникам нові емоції, ми обрали для відпочинку дельфінарій «Оскар». Спілкування з дельфінами дарує позитивний настрій, позбавляють стресу, хвороб, негативних емоцій», – прокоментували у керівництві компанії.

«Трускавець – унікальне місто-курорт. Ми ознайомились з його пам’ятками, спробували мінеральну воду, відому Нафтусю, а на завершення екскурсії відвідали дельфінарій. Не завжди випадає нагода відвідати Трускавець через брак часу і можливостей, багато вперше побував тут. Тому дякуємо компанії Фуджікура, яка подарувала нам таку можливість», – розповіла одна з працівниць компанії, учасниця екскурсії пані Оксана.

Нагадаємо, компанія Фуджікура Аутомотів Україна Львів для своїх працівників щотижня організовує екскурсії по Львову та області, майстер-класи, спортивні заходи тощо.

«Робота у Фуджікурі є цікавою і пізнавальною», – додають у компанії

Нагадаємо, раніше компанія Фуджікура започаткувала щорічний турнір з міні-футболу «Fujikura Open 2018».

Довідка

Fujikura – міжнародна компанія, заснована у 1885 році у Японії і на сьогоднішній день має представництва по всьому світу. Основними напрямками діяльності є виробництво електрообладнання, телекомунікаційних систем та автомобільних компонентів. Загалом у світі в корпорації налічується понад 50 000 працівників.

У Львові компанія представлена виробництвом кабельно-провідникової продукції для автомобільного концерну Volkswagen. Урочисте відкриття першого заводу Fujikura Automotive Ukraine Lviv відбулось 14 квітня 2016 року, а вже незабаром у зв'язку з розширенням виробництва у жовтні того ж року відкрився другий завод.

На львівських заводах вже працевлаштовано більше 3-х тисяч працівників. Основне завдання, яке ставить перед собою компанія – створення виняткової продукції та рішень, які сприятимуть збільшенню довіри клієнтів та розвитку суспільства.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.