Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Цитадель у Львові

Четвер, 21 червня 2018, 15:42

У Львові на Цитаделі не будуватимуть житла

Цитадель у Львові

Для цього немає юридичних підстав.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Сьогодні під час пленарного засідання сесії депутати Львівської міської ради не подолали вето (заборону) Львівського міського голови на ухвалу "Про надання ТзОВ "Сучасне місто" земельної ділянки та дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок на вул. П. Грабовського, 11". За пропозицію подолання вето не проголосував жоден депутат. 

Попереднього пленарного засідання 46 депутатів проголосувади за надання ТзОВ "Сучасне місто" дозволу на зведення тут багатоквартирногобудинку. Згодом міський голова Львова Андрій Садовий наклав на це рішення вето. 

Додамо, що через ймовірність надання дозволу на будівництво житла на Цитаделі сьогодні вранці біля мерії провели акцію протесту

У часи Другої світової війни тут діяв концентраційний табір "Шталаг 328", відтак, існує ймовірність побудови житла на місці стихійних поховань військовополонених, які загинули в концтаборі.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.