Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

університет Франка

Четвер, 21 червня 2018, 16:19

Львівщина увійшла у трійку лідерів за результатами ЗНО-2018

університет Франка

26 абітурієнтів зі Львова та області набрали 200 балів на цьогорічному ЗНО.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Як заявила директор департаменту освіти і науки Львівської ОДА Любомира Мандзій, зовнішнє незалежне оцінювання цього року найкраще здали випускники Києва, а також Харківської та Львівської областей.

"Якщо подивитися рейтинг регіонів за показниками зовнішнього незалежного оцінювання, Львівщина має чим похвалитися – ми продовжуємо тенденцію минулих років і сьогодні наші випускники знову серед лідерів в Україні", –наголосила Любомира Мандзій.

За її словами, цьогоріч 26 випускників Львівщини здали ЗНО із результатом у 200 балів. А обидна випускники, які набрали максимум балів із географії в Україні – із Львівської області. Фізику на 200 балів здали троє абітурієнтів, хімію – дев’ятеро.

Нагадаємо, зовнішнє незалежне оцінювання стартувало 22 травня іспитом із математики, а завершилося оцінюванням з хімії, яке відбулося 13 червня. Загалом на участь у ЗНО-2018 у Львівській області зареєструвалися 21 395 осіб.

Минулоріч львівські абітурієнти найкраще здали ЗНО з української мови та історії.

Додамо, Львівська міськрада розрахувала грошову винагороду для найкращих учнів львівських шкіл за результатами ЗНО.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.