Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

завод "Хвиля" у Львові

spfu.gov.ua

П'ятниця, 22 червня 2018, 13:34

На Львівщині виставлять на продаж 30 об'єктів малої приватизації. Перелік

завод "Хвиля" у Львові

Під малу приватизацію підпали завод "Хвиля" у Львові, база відпочинку у Карпатах та очисні споруди в Новому Роздолі.

Про це йдеться у переліку об'єктів малої приватизації, які опубліковані на сайті Фонду державного майна України.

З липня в Україїні стартує мала приватизація, тобто продаж невеликих державних підприємств і компаній із значною часткою державного капіталу. Загалом у перелік об'єктів, які мають виставити для продажу на порталі закупівель ProZorro, налічується 700 найменувань.

Щодо Львівщини, то під малу приватизацію підпадають 30 об'єктів: 10 недобудов, одна база відпочинку у Карпатах, 3 майнові комплекси держпідприємств та 16 об'єктів окремого майна.

Зокрема, у списку законсервованих об'єктів значаться: база відпочинку на 20 місць у смт. Східниця; очисні споруди в Новому Роздолі, гуртожиток готельного типу у смт. Магерів та лікарня у селі Гійче на Жовківщні; конференц-зал на 790 місць на вул. Стрийській у Львові.

Серед об'єктів соціально-культурного призначення держава має частку власності на базу відпочинку "Гребенів" у Сколівському районі.

Натомість у переліку єдиних майнових комплексів державних підприємств і їх структурних підрозділів, які приватизують, у Львівській області зареєстровано три об'єкти: цех по переробці деревини та виготовленню тарної заготовки ДП "Укрвуглереструктуризація" в Червонограді; майновий комплекс ДП "Дослідний завод "Хвиля" у Львові на вул. Наукова, 7; майновий комплекс ДП "Ліктрави" у Мостиськах на вул. Я. Мудрого, 121.

У категорію "окремого майна" входять кафе у селі Загірне на Стрийщині і кафе "Сузір'я" у смт. Добротвір у Кам'янка-Бузькому районі, а також ще 15 будівель, гаражів, нежитлових приміщень.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.