Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

пункт пропуску

П'ятниця, 22 червня 2018, 09:45

Гройсман анонсував масові перевірки Львівської митниці

пункт пропуску

Митницю перевірятимуть через масовий в'їзд авто на іноземній реєстрації.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Як заявив вчора під час наради з питань ситуації на кордоні прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, через масовий в'їзд в Україну авто на іноземній реєстрації на Львівську митницю чекають перевірки.

"Будемо перевіряти ретельно. Митники, працівники прикордонної служби мають все для того, аби робити країну багатшою, а не виконувати функції, аби в країну "щось" заїжджало. Ви заробляєте тисячі чи мільйони, а держава втрачає мільярди", – наголосив Володимир Гройсман.

Зазанчимо, станом на сьогодні в Україні перебуває 300 тисяч авто з іноземними номерами і більшість з них потрапили до України через митниці західних областей.

Нагадаємо, станом на травень львівську владу непокоїть питання контрабанди на державному кордоні, громадськість – незадовільна робота по інших питаннях.

Крім цього, наприкінці січня Олег Синютка звернувся до ДФС з вимогою відсторонити від роботи працівників митного поста "Рава-Руська" та провести внутрішнє розслідування стосовно перекриття дороги. Тоді у Львівській облраді створили спеціальну робочу комісія з метою моніторингу стану дотримання законності на митних постах Львівщини.

Додамо, з січня на пунктах пропуску українські митники почали вимагати від українських водіїв, які мають авто на іноземній реєстрації, заповнювати заповнення декларацій про ввезення такого автомобіля.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.