Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Жовква

ua.igotoworld.com

Прес-реліз,   Понеділок, 25 червня 2018, 08:00

Концерт, історичні бої та фуд-зона: Жовква скликає на дводенний королівський фест «ГазонПаті»

Жовква

Молодіжний фестиваль «Газон Паті у Короля На Хаті» проходитиме цими вихідними 30 червня та 1 липня у Жовкві, що неподалік Львова.

Вже традиційно фестиваль відбуватиметься у стінах Жовківського замку, а відвідувачам обіцяють неймовірне шоу: відтворення історичних боїв, спортивні розваги, ярмарок вуличної їжі та драйвовий концерт за участю рок-гуртів. Хедлайнером цьогорічного фестивалю буде популярний український гурт «The вйо».

Програма фестивалю дуже насичена, а організатори обіцяють, що цікаво буде всім: і дітям, і дорослим. Уподовж свята гостей розважатимуть ведучі – Тетяна Джумак та Роман Федоришин, які традиційно гратимуть роль володарів свята: короля та королеви замку в історичних костюмах.

У суботу, 30 червня, з 17 години у програмі фесту історичний квест, спортивні забави, танцювальні та вокальні виступи жовківської творчої молоді, майстер-класи середньовічних танців, частунок кулішем, історичні бої та виступи гуртів Story band та «Дихай».

У неділю активна програма розпочнеться о 14 годині історичним боєм за Жовківський замок та збором викупу. Згодом відвідувачів чекають майстер-класи та розваги для дітей, а відтак рок-концерт за участю гуртів «Шосте чуття», «Golden Brass», «Michelle Band» та «The вйо». А на завершення – грандіозне світлове шоу.

Вхід на фестиваль для усіх відвідувачів – безкоштовний.

Зазначимо, фестиваль «ГазонПаті» відбувається за підтримки жовківської влади та місцевих підприємців, а його мета – популяризація міста та його пам’яток.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.