Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

працівники Фуджікури

Фуджікура

Прес-реліз,   Вівторок, 26 червня 2018, 10:21

Працівники Фуджікури долучились до відзначення Міжнародного дня йоги

працівники Фуджікури

Працівники компанії Фуджікура Аутомотів Україна Львів активно долучаються до здорового способу життя, в тому числі занять йогою.

Компанія всебічно підтримує такі ініціативи, отож з нагоди Міжнародного дня йоги, який відзначається 21 червня, запросила відомого майстра Едуарда Голяка провести показове заняття з йоги для членів своєї команди. 

"Йога – це система стародавньої фізичної і психічної культури.  Вона допомагає зберегти і зміцнити здоров’я, дає профілактику різних захворювань, спонукає до ведення активного способу життя, забезпечує працездатність людини. Чому ми зробили такий захід для наших працівників? Бо  ми цінуємо кожного з них і для нас є важливим їх здоров’я, гарний настрій та бойовий дух", – прокоментували у компанії.

"Фуджікура є соцільно відповідальною компанію і прагне показати людям, що робота у нас – це ще й цікаве дозвілля, заняття спортом, відвідування різноманітних екскурсій, спілкування з цікавими людьми тощо. Працюйте у Фуджікурі, вдосконалюйтеся та змінюйтеся", – розповіла працівниця компанії, учасниця заходу Тетяна.

"Завжди мріяла спробувати йогу, але не відважувалася ходити у професійні групи підготовки. Дякую компанії і колегам за цей урок. Все цікаве й нове для мене. Вправи можна робити, як виявилося, і вдома, це дозволить зняти напругу після робочого дня", Фуджікура  додала Ірина, працівниця компанії і учасниця заняття.

Нагадаємо, 48 працівників компанії Фуджікура Аутомотів Україна Львів днями відвідали з екскурсією курортне місто Трускавець та дельфінарій "Оскар".

Довідка

Fujikura – міжнародна компанія, заснована у 1885 році у Японії і на сьогоднішній день має представництва по всьому світу. Основними напрямками діяльності є виробництво електрообладнання, телекомунікаційних систем та автомобільних компонентів. Загалом у світі в корпорації налічується понад 50 000 працівників.

У Львові компанія представлена виробництвом кабельно-провідникової продукції для автомобільного концерну Volkswagen. Урочисте відкриття першого заводу Фуджікура Аутомотів Україна Львів відбулось 14 квітня 2016 року, а вже незабаром у зв'язку з розширенням виробництва у жовтні того ж року відкрився другий завод.

На львівських заводах вже працевлаштовано більше 3-х тисяч працівників. Основне завдання, яке ставить перед собою компанія – створення виняткової продукції та рішень, які сприятимуть збільшенню довіри клієнтів та розвитку суспільства.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.