Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

конвертаційний центр

ДФС

Середа, 4 липня 2018, 12:28

Конвертаційний центр з оборотом 80 млн грн ліквідовано у Львові

конвертаційний центр

Працівники ДФС спільно зі слідчими Нацполіції ліквідували на Львівщині конвертаційний центр, загальна сума оборотів якого за рік склала понад 80 млн. грн.

Про це повідомила прес-служба ГУ ДФС у Львівській області. 

Слідчі дії були проведені у осіб, задіяних у злочинній схемі, та у офісних приміщеннях у м. Львові, - сказано в повідомленні. В ході обшуків було виявлено печатки транзитно-конветраційних фірм, комп’ютерну техніку з програмами для подачі електронної звітності та реєстрації податкових накладних, флеш носії інформації, чорнові записи, кредитні картки.

Конвертаційний центр надавав послуги мінімізації податкових платежів, а також конвертував безготівкові кошти у «тіньову» готівку за винагороду в 10-13% від обороту, шляхом імітації фінансово-господарської діяльності через документальне оформлення удаваних операцій.

Податковий кредит для цілей цієї незаконної схеми формувався за рахунок підприємств-імпортерів та оптових продавців м’ясних виробів.

З використанням цієї схеми десятки реально-діючих підприємств переважно центральних регіонів України мінімізували свої податкові зобов’язання і отримували необліковану готівку.

За результатами комплексу оперативно-слідчих дій в межах кримінального провадження, в місцях проживання підставних осіб,

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.