Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ДТП

lv.npu.gov.ua

Четвер, 5 липня 2018, 11:00

На Жовківщині у ДТП загинув водій

ДТП

Ще 3 людей отримали тілесні ушкодження.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Вчора, 4 липня, близько 20:35 год. на автодорозі Жовква-Ковель між селами Туринка та Боянець у Жовківському районі сталося ДТП.

Зіткнулись "Опель Вектра", яким керував 33-річний мешканець села Туринка та автобус БАЗ, який виконував рейс на маршруті "Львів-Сокаль", за кермом якого перебував 36-річний мешканець Жовківського району. Попередньо встановлено, що водій «Опеля» виїхав на смугу зустрічного руху .

Внаслідок зіткнення водій "Опеля" отримав травми, від яких помер на місці події. Його пасажир, 30-річний мешканець села Туринка, отримав тілесні ушкодження, зокрема струс головного мозку, рану голови та був госпіталізований. Також за медичною допомогою звертались водій автобуса, у якого діагностовано, зокрема перелом пальця на нозі та його пасажирка, 35-річна мешканка міста Соснівка, у якої медики виявили забої та садна. Після надання медичної допомоги їх було відпущено.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.