Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Лем Стейшн

city-adm.lviv.ua

Четвер, 12 липня 2018, 10:30

У Львові обрали інвестора для нового креативного простору

Лем Стейшн

Інвестувати проект переформатування трамвайного депо буде львівська фірма "Лем Стейшн".

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Вчора, 11 липня, на засіданні виконавчого комітету було затверджено рішення конкурсної комісії з вибору інвестора для реалізації інвестиційного проекту "Реконструкція трамвайного депо з метою створення інноваційно-креативного простору".

Виконком визначив переможцем інвестиційного конкурсу, товариство з обмеженою відповідальністю "Лем Стейшн". Фірма займається організацією конгресів і торгівельних виставок, керівник – Олег Мацех.

Рівень інвестицій у проект сягне не менше 30 млн. грн. 

"Службові приміщення трамвайного депо будуть ревіталізовані в процесі втілення проекту, куди будуть залучатися інвестиції і буде створено такий інноваційно-креативний хаб-простір для громадськості. Поряд з тим буде реалізовано простір навколо тих будівель і власне перед інвестором ставиться завдання протягом 4 років реалізувати цей проект", – заявив в.о. начальника управління інвестицій та проектів Львівської міськради Роман Старецький.

За його словами через 1−2 місяці, уже буде відома більш точна дата вже початку робіт.

Як повідомляли Варіанти раніще, ТзОВ "Лем Стейшн" було єдиним учасником конкурсу на створення інноваційно-креативного простору в трамвайному депо, що на вулиці Сахарова.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.