Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

клуб "Делюкс"

varta1

Понеділок, 16 липня 2018, 10:41

Поблизу одного з львівських клубів відбулася стрілянина

клуб "Делюкс"

Хуліган хотів налякати охоронця травматичнийм пістолетом.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліцї у Львівській області.

Сьогодні, 16 липня, до правоохоронців надійшла інформація про те, що біля львівського нічного клубу "Делюкс", який знаходиться на вул. Володивира Великого 2, сталася стрілянина.

Поліцейські з'ясували, що троє молодиків у стані алкогольного сп'яніння хотіли зайти до розважального закладу, але охоронці їх не впустили. Внаслідок цього виник конфлікт, під час якого один з молодиків витяг пістолет для відстрілу гумових куль та вистрілив із нього.

Співробітники поліції затримали 33-річного львів'янина та вилучили в нього зброю. Наразі вирішується питання про обрання для затриманого міри запобіжного заходу.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.296 (хуліганство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.