Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

завод Fujikura

Прес-реліз,   Вівторок, 17 липня 2018, 15:30

На Фуджікурі рятувальники проведуть протипожежні тренування

завод Fujikura

Подія відбудеться завтра о 10:30 год.

Завтра, 18 липня, на території компанії Фуджікура Аутомотів Україна Львів, що у селі Підрясне Яворівського району, відбудуться протипожежні тренування по ліквідації пожежі та евакуації працівників підприємства.

Під час навчань заплановано відпрацювання спільних дій разом із Яворівським  районним відділом Головного управління ДСНС України у Львівській області. 

У навчаннях братимуть участь: добровільна пожежна дружина, медична ланка та ланка громадського порядку підприємства.

"Просимо мешканців міста Львова, та с. Підрясне, зокрема, тих, хто проживає поблизу підприємства, з розумінням поставитись до можливих незручностей. Повідомляємо, що навчання розпочнуться о 10:30 год і орієнтовно триватимуть до 15.00", – інформує адміністрація підприємства.

Тренування проходитимуть у відповідності до "Плану основних заходів цивільного захисту Яворівського району на 2018 рік".

Довідка

Fujikura – міжнародна компанія, заснована у 1885 році у Японії і на сьогоднішній день має представництва по всьому світу. Основними напрямками діяльності є виробництво електрообладнання, телекомунікаційних систем та автомобільних компонентів. Загалом у світі в корпорації налічується понад 50 000 працівників.

У Львові компанія представлена виробництвом кабельно-провідникової продукції для автомобільного концерну Volkswagen. Урочисте відкриття першого заводу Фуджікура Аутомотів Україна Львів відбулось 14 квітня 2016 року, а вже незабаром у зв'язку з розширенням виробництва у жовтні того ж року відкрився другий завод.

На львівських заводах вже працевлаштовано більше 3-х тисяч працівників. Основне завдання, яке ставить перед собою компанія – створення виняткової продукції та рішень, які сприятимуть збільшенню довіри клієнтів та розвитку суспільства.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.