Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Володимир Москаль

YouTube

Четвер, 19 липня 2018, 13:31

Меру Сколе оголосили про підозру у хабарництві та обирають запобіжний захід

Володимир Москаль

Володимира Москаля затримали на хабарі вчора на території Сколівського кладовича.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Сьогодні прокуратура повідомила про підозру міському голові Сколе Володимиру Москалю за ч.3 ст.368 КК України (одержання неправомірної вигоди службовою особою, яка займає відповідальне становище).

Москаля вчора затримали на Сколівському кладовищі. Він вимагав переоформити на свою матір гаражне приміщення вартістю 68 тис грн.

Наразі вирішуються питання про обрання йому міри запобіжного заходу. За вчинене меру Сколе загрожує до 10 років ув'язнення.

Нагадаємо, у березні цього року суд визнав виннив Володимира Москаля в отриманні хабара у 18 тис грн та призначив покарання – 6,5 років ув’язнення з конфіскацією майна. Однак міський голова подав апеляцію і розгляд цієї справи все ще триває.

Володимир Москаль з 1999 року до 2010 року був приватним підприємцем у сфері роздрібної торгівлі паливо-мастильними матеріалами, напоями та продуктами.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.