Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ромка у Львові

П'ятниця, 20 липня 2018, 10:26

Усіх винуватців нападу на табір ромів у Львові залишили під вартою

ромка у Львові

Суд не дозволив змінити перебування під вартою на домашній арешт для підозрюваних у збройному нападі на ромський табір.

Про це повідомляє "Громадське".

Апеляційний суд Львівської області, який 4 липня розпочав розгляд апеляцій підозрюваних у нападі на ромський табір у Львові, залишив під вартою шістьох осіб, яких підозрюють у погромі.

Зазначимо, захист просив суд змінити запобіжний захід у вигляді тримання їх під вартою протягом на домашній арешт, однак суд не задовольнив апеляцію й залишив підозрюваного під вартою.

Нагадаємо, у ніч і 23 на 24 червня стався напад на тимчасове поселення промів у Львові, внаслідок якого вбили 24-річного чоловіка, який мешкав у таборі, та 4 осіб зазнали тілесних ушкоджень: 10-річний хлопчик, двоє 19-річних юнаків і 30-річна жінка. До цього напау причетні  львівські школярі та студенти.

Поліція затримала усіх нападників, їм повідомили про підозру і Пустомитівський суд обрав для 20-річного організатора та ще п’ятьох неповнолітніх міру запобіжного заходу – тримання під вартою терміном на 60 діб без права внесення застави.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.