Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

sport-xl.net

Четвер, 4 жовтня 2012, 10:50

Українці задоволенні проведенням Євро-2012 в Україні

Українці високо оцінюють якість організації Євро-2012 та бачать іміджеві здобутки у його проведенні для країни, але менш позитивно футбольний чемпіонат оцінюють мешканці Заходу та Півдня.

Про це повідомляє соціологічна група «Рейтинг».

За результатами опитування, українці схильні думати, що проведення Євро все ж було не по кишені Україні, беручи до уваги й масові розкрадання бюджетних коштів. Майже 75% згодні з тим, що проведення Чемпіонату було занадто «дорогим задоволенням» для країни.

«21% опитаних вважають, що організація та проведення в Україні Чемпіонату Євро-2012 пройшли на високому рівні, ще 54% – на нормальному рівні, хоча могло бути і краще. Лише 8% опитаних оцінили організацію та проведення ЄВРО в країні на низькому рівні. 77% опитаних вважають, що іноземні вболівальники мали бути задоволеними своїм перебуванням в Україні під час ЄВРО-2012. Лише 8% мають протилежну думку», – зазначено у повідомленні.

Найбільш позитивно оцінили якість організації та проведення ЄВРО мешканці Сходу країни, більше молодь, частіше чоловіки. Менш позитивно – Заходу і Півдня.

78% опитаних переконані, що ЄВРО дало можливість Україні з кращого боку показати себе Європі, протилежної думки – лише 10%. Тезу однаково підтримали як мешканці Заходу, так і Сходу. 

Аудиторія дослідження: населення України віком від 18 років і старші
Вибіркова сукупність: 1200 респондентів
Метод дослідження: особисте формалізоване інтерв’ю згідно з опитувальником (face to face)
Помилка репрезентативності дослідження (з ймовірністю 0,95): для значень близьких до 50% похибка становить не більше 2,8%, для значень близьких до 30% - не більше 2,6%, для значень близьких до 10% - не більше 1,7%
Терміни проведення дослідження: 1 – 11 вересня 2012 р.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.