Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

металургія на Львівщині

Середа, 25 липня 2018, 15:29

На Львівщині зменшилося виробництво готових металевих виробів

металургія на Львівщині

У січні-червні, порівняно з цими місяцями 2017 року, виробництво промислової продукції в області збільшилося на 4,6%.

Про це повідомляє Головне управління статистики у Львівській області.

Зокрема, у переробній промисловості виробництво зросло на 7,3%, добувній промисловості і розробленні кар’єрів – на 3,1%, на підприємствах з постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря – знизився на 5,3%.

У переробній промисловості збільшення обсягів промислової продукції
відбулося на підприємствах з виробництва харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів (на 15,3%), машинобудування (на 11,8%), з виробництва основних фармацевтичних продуктів і фармацевтичних препаратів (на 8,4%), з текстильного виробництва, виробництва одягу, шкіри, виробів зі шкіри та інших матеріалів (на 6,4%), з виготовлення виробів з деревини, виробництва паперу та поліграфічної діяльності (на 5,7%), з виробництва хімічних речовин і хімічної продукції (на 4,7%), з виробництва гумових і пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції (на 0,3%).

Натомість зменшили випуск промислової продукції підприємства металургійного виробництва, виробництва готових металевих виробів, крім машин і устаткування (на 3,2%).

Нагадаємо, у січні-квітні, порівняно з цими місяцями 2017 року, виробництво промислової продукції в області збільшилося на 5,9%.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.