Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Львів

Четвер, 2 серпня 2018, 16:20

Мешканцям декількох вулиць у двох районах Львова виключили гарячу воду

Львів

Гарячого водопостачання немає у мешканців 6 вулиць Львова.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні ЛМКП «Львівтеплоенерго» тимчасово призупинив гаряче водопостачання до 12 будинків у місті.

Зокрема, у Сихівському районі призупинено гаряче водопостачання до будинків на вул. Угорська, 21, 21а, у зв’язку з ліквідацією пориву теплової мережі до ЦТП на вул. Угорська, 21а. Відновити подачу гарячої води планують сьогодні.

Також призупинено подачу гарячої води до будинків на вул. Зубрівська, 32 та вул. Монастирського, 2, у зв’язку із заміною теплової мережі. Завершити роботи і відновити подачу гарячої води планують 15 серпня.

У Личаківському районі нема гарячої води на вул. Піскова, 9, Солодова, 10, у зв’язку з реконструкцією котельні на вул. Солодова, 6. Завершити роботи і відновити подачу гарячої води планують 1 вересня.

Також у зв’язку з гідравлікою теплових мереж від котельні на вул. Шимзерів, 1 призупинено подачу гарячої води до будинків на вул. Шимзерів, 5а, Мечникова, 8а, 8б, 10, 12, Некрасова, 10. Відновити подачу гарячої води планують 6 серпня.

Адміністрації ЛМКП «Львівтеплоенерго» просить вибачити за тимчасові незручності, спричинені проведенням необхідних ремонтних робіт.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.