Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

замінування

Четвер, 2 серпня 2018, 11:35

Львівщина опинилася на другому місці за кількістю неправдивих повідомлень про замінування

замінування

З початку року заклади області "заміновували" 155 разів.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції України.

Як заявив перший заступник голови Національної поліції В’ячеслав Аброськін, з початку цього року до поліції надійшло понад 1,5 тисячі неправдивих повідомлень про замінування, хоча ще у 2017 році було зареєстровано 700 таких повідомлень.

За словами Аброськіна, найбільше неправдивих повідомлень про замінування у цьому році зареєстровано у Харкові – майже 1 000 анонімних повідомлень, на Львівщині – 155, у Києві – 122, в Одеській області – 40, у Дніпропетровській – 33.

"Найчастіше "мінуються" магазини та торговельно-розважальні центри. У 2018 році зареєстровано майже 600 таких фактів. Окрім того, 550 разів було "заміновано" підприємства, установи та організації та близько 90 разів – приміщення органів влади", – наголосив В’ячеслав Аброськін.

Він додав, що більшість повідомлень про замінування надходить на електронні адреси – 985 випадків з 1,5 тисяч, більшість з них – з Росії. 

Нагадаємо, 30 липня на електронну пошту Львівської обласної клінічної лікарні надійшов анонімний лист з вимогою переказати 5 00 гривень на банківський рахунок, інакше анонім погрожував замінувати лікарню. 

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.