Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

вул Личаківська

прес-служба ЛМР

Понеділок, 6 серпня 2018, 16:58

Зремонтовану Личаківську відкриють у середині серпня

вул Личаківська

Відкриття запланували на 15 число.

Про це повідомила прес-служба Львіської міської ради.

Вулицю Личаківську для проїзду транспорту відкриють з 15 серпня. Про це на брифінгу повідомив міський голова Андрій Садовий. Також буде проведена робоча зустріч заступника міського голови з питань ЖКГ з мешканцями, активістами та депутатами.

"По вулиці Личаківській фіналізуємо всі роботи. 15 серпня вже маємо відкрити вул. Личаківську для проїзду. Цього тижня буде робочий виїзд заступника міського голови Сергія Бабака, він візьме керівника району, профільних управлінців і буде публічна зустріч з мешканцями щодо ремонтних робіт на вул. Личаківській, щоб можна було фіналізувати, врахувати зауваження", – прокоментував міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, що капітальний ремонт на Личаківській почався 25 березня 2017 року. Також раніше у міськраді повідомляли, що вулицю відкриють для проїзду з 1 вересня цього року.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.