Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

площа Двірцева

Igtoworld

Середа, 8 серпня 2018, 11:05

У Львові провалили закупівлю на відновлення площі перед головним вокзалом

площа Двірцева

Незабаром «Львівавтодор» планує оголосили повторний тендер на реконструкцію площі Двірцевої.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як заявив в.о. директора ЛКП «Львівавтодор» Роман Познанський, тендер на реконструкцію площі перед головним залізничним вокзалом довелося скасувати через невідповідну кількість учасників.

«На тендер щодо реконструкції пл. Двірцевої подалося два учасники. Однак до поданої документації одного з учасників були зауваження, бо вони не відповідали вимогам конкурсу. Тому його пропозицію відхилили. Оскільки після цього залишався лише один учасник, тендер вважається недійсним, бо відповідно до законодавства учасників має бути мінімум двоє. Тому з наступного тижня плануємо оголошувати повторний тендер», – наголосив Роман Познанський.

Нагадаємо, у Львові до 2020 року збираються реконстуювати площу Двірцеву. Роботи повинні стартувати уже цього року. Раніше міськрада передбачила з бюджету розвитку Львова 184 867,5 грн для реконструкцію площі Двірцевої.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.