Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

центр Львова

Середа, 8 серпня 2018, 12:44

Більше 100 львів'ян отримали нові перепустки для в’їзду у центр міста

центр  Львова

Перепустки видаватимуть до 1 вересня.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як заявив начальник управління безпеки міста Юрій Діль, з 1 вересня заборонять в’їзд центральну пішохідну зону Львова за старими перепустками, відтак нові перепустки можна отримати протягом цього місяця.

Станом на 7 серпня вже видано 120 перепусток для мешканців.

"Заміну перепусток для в’їзду транспорту у центральну пішохідну зону Львова проводимо тому, що на протязі останніх двох років ми видавали перепустки старого зразка, і почали траплятися зловживання. Тому було прийнято рішення змінити перепустки, змінивши кольористику, і паралельно провести повторний реєстр мешканців і служб, які мають право на заїзд у пішохідну зону", – наголосив Юрій Діль.

Нагадаємо, з 1 серпня вступили в дію нові перепустки (зокрема змінили кольори) для в'їзду транспорту в центральну пішохідну зону міста. Перепустки видаються терміном на один рік. Для мешканців і спецтранспорту вони безкоштовні, натомість щомісячна оплата для автомобілів сфери обслуговування становить 465 грн.

Востаннє перепустки для вїзду у центр міста змінювали два роки тому.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.