Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Четвер, 9 серпня 2018, 18:15

9 серпня: найпопулярніші запити у Google

Львів

Інформація про те, що українці найбільше шукали протягом цього дня.

Сьогодні, 9 серпня, українці найбільше шукали у пошуковику Google інформацію, що православні християни 9 серпня вшановують пам’ять святого великомученика і цілителя Пантелеймона. 

Також українці шукали інформацію, що через санкції курс російського рубля увечері 8 серпня впав щодо долара США до рівня листопада 2016 року. Він опустився 65,54 руб/дол. При цьому в листопаді 2016 року курс рубля знижувався до 65,39 руб/дол.

Курс євро вперше за три місяці, з 3 травня, піднявся вище за 76 рублів і досяг позначки 76,26 руб/євро.

Падіння курсу рубля пов'язують з повідомленнями із США про плани ввести нові санкції проти Росії. Попередній обвал рубля в квітні-2018 також був пов'язаний з американськими санкціями.

США планує ввести нові санкції проти Росії у відповідь на події в британському Солсбері, де були отруєні екс-співробітник ГРУ Сергій Скрипаль і його дочка Юлія. Санкції наберуть чинності орієнтовно з 22 серпня. В рамках цих санкцій в найближчі кілька тижнів буде введена заборона на поставку Росії продукції подвійного призначення

Ці запити набрали понад 2 тисячі українців.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.