Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

водопостачання

Середа, 15 серпня 2018, 12:49

Мешканцям вулиць у 3 районах Львова виключили гарячу воду

водопостачання

Гарячого водопостачання немає у мешканців Сихівського, Личаківського і Шевченківського районів.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні ЛМКП «Львівтеплоенерго» тимчасово призупинив гаряче водопостачання до 7 будинків у місті.

Зокрема, у Сихівському районі призупинено гаряче водопостачання до будинків на вул. Зубрівська, 32 та вул. Монастирського, 2, у зв’язку із заміною теплової мережі. Завершити роботи і відновити подачу гарячої води планують 23 серпня.

У Личаківському районі призупинено подачу гарячої води до будинків на вул. Піскова, 9, Солодова, 10, у зв’язку з реконструкцією котельні на вул. Солодова, 6. Завершити роботи і відновити подачу гарячої води планують 1 вересня.

Також призупинено подачу гарячої води до будинку у Шевченківському районі на вул. Пстрака, 4, у зв’язку із реконструкцією котельні на вул. Шевченка, 42. Завершити роботи і відновити подачу гарячої води планують 1 жовтня.

А будинки на вул. Грінченка, 4б, 6б не отримують подачу гарячої води через порив теплової мережі до ЦТП на вул. Грінченка, 6а. Відновити подачу гарячої води планують після завершення ремонтних робіт з ліквідації пориву.

Адміністрації ЛМКП «Львівтеплоенерго» просить вибачити за тимчасові незручності спричинені проведенням необхідних ремонтних робіт.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.