Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Городоцька, 2

П'ятниця, 17 серпня 2018, 12:30

Садовий дозволив родині Свіщових створити апартамент-готель у центрі Львова

Городоцька, 2

Львівська міськрада дозволила перетворити частину пам'ятки архітектури на вул. Городоцькій на апартамент-готель і ресторан.

Сьогодні виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови та обмеження на реставрацію нежитлових приміщень третього, частини першого та підвального поверхів пам’ятки архітектури місцевого значення (охоронний № 137) на вул. Городоцькій, 2 під апартамент-готель та заклад громадського харчування.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Відтак, дозвіл на реконструкцію будівлі отримав Олександо Свіщов, президент ватерпольного клубу "Динамо-Львів". Згідно із містобудівною документацією, висота майбутнього апартамент-готелю не повинна перевищувати висоту будинку, а сама реконструкція і опорядження фасадів пам'ятки архітектури повинні здійснюватися відповідно до вимог та рекомендацій управління охорони історичного середовища.

Зазначимо, Олександо Свіщов є батьком депутата Львівської міської ради Віталія Свіщова, гравця ватерпольного клубу "Динамо", який на виборах 2015 року пройшов у міську раду у складі Блоку Петра Порошенка.

Сім'я Свіщових володіє двома земельними ділянками площею 1 250 та 2 547 кв.м, житловим будинком на 403 кв.м, трьома квартирами у Львові та іншою нерухомістю. Також дохід Віталія Свіщова перевищує 1 млн грн.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.