Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

АЗС "ОККО"

Середа, 22 серпня 2018, 13:52

Силовики обшукують офіс мережі АЗС "ОККО" через підозру в тероризмі

АЗС "ОККО"

Сьогодні СБУ провела обшук у львівському та київському офісах ПАТ "Концерн Галнафтогаз".

Про це повідомляє "Нафторинок". 

Сьогодні у львівському офісі компанії ПАТ "Концерн Галнафтогаз" на вул. Героїв УПА, 72, а також офісі у Києві, працівники СБУ провели обшуки з вилученням документів і техніки.

ПАТ "Концерн Галнафтогаз" підозрюється у фінансуванні тероризму. За попередніми даними, у СБУ є докази, що компанія працює в окупованому Криму і непідконтрольних районах Донецької та Луганської областей.

На час проведення обшуків львівський офіс компанії був повністю знеструмлений.

Як повідомили "Економічній правді" у прес-службі компанії, раніше автозаправні комплекси мережі "ОККО" в окупованому Криму були передані в оренду, проте право використання бренду орендарю не надавалося.

Нагадаємо, ПАТ "Концерн Галнафтогаз" – мережа автозаправних комплексів "ОККО". У 2015 році компанія перебазувалася  зі Львова до Стрия.

Мажоритарним акціонером компанії є Віталій Антонов, голова Наглядової Ради Страхової компанії "Універсальна", президент "Універсальної інвестиційної групи".

У 2013 році він уперше увійшов у сотню найвпливовіших людей держави за версією журналу "Кореспондент", посівши 66 місце. За версією журналу Forbes-Україна, у 2013 році Віталій Антонов перебував на 40 сходинці у Топ-100 найбагатших людей України.

Він у 2019 році планує розпочати будівництво цілорічного курорту в смт. Славське.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.