Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

житло у Львові

П'ятниця, 24 серпня 2018, 14:38

У Личаківському і Галицькому районах – найдорожча оренда однокімнатних квартир у Львові

житло у Львові

Натомість майже немає пропозицій із оренди однокімнатного житла на Сихові.

Про це повідомляють аналітики OLX.

Проаналізувавши ціни на оренду житла, представлені на онлайн-ресурсі приватних оголошень OLX.ua у Львові, аналітики сайту з'ясували скільки коштує студентам орендувати житло поблизу місцевих вишів.

Ціни на однокімнатні квартири в Личаківському районі, де знаходяться Львівський національний медичний університет ім. Д. Галицького та Львівський торгово-економічний університет, варіюються від 5 000 грн до 7 000 грн.

Зокрема, на вулиці Богдана Хмельницького можна винайняти однокімнатну квартиру за 5 500 грн на місяць, а на вулиці Івана Франка однокімнатну квартиру пропонують за 7 000 грн.

У Франківському районі (НУ "Львівська політехніка" і Національний лісотехнічний університет України) середня ціна на однокімнатні квартири становить 6 500 грн, але можна знайти і дешевше, за 5 300 грн на вулиці Степана Бандери.

Поблизу ЛНУ ім. І. Франка у Галицькому районі за однокімнатну квартиру потрібно буде заплатити від 6 000 грн і вище. Хоча тут є й дешевші пропозиції – від 4 500 і 5 000 грн.

Український католицький університет та Львівська національна академія мистецтв є у Сихівському районі, орендувати житло тут практично неможливо – пропозицій немає.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.