Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Микола Іщук

boyarka.in.ua

Прес-реліз,   П'ятниця, 24 серпня 2018, 11:16

Микола Іщук: Докладемо максимум зусиль задля збереження й розбудови держави Україна

Микола Іщук

Радикальна партія Олега Ляшка вітає львів'ян з Днем Незалежності і запевняє, що докладе максимум своїх зусиль задля завершення великої місії – зберегти, розбудувати та уславити рідну Україну. 

Про це заявив голова Львівської територіальної організації РПЛ Микола Іщук у зверненні з нагоди Дня незалежності. 

«Радикальна партія Олега Ляшка на Львівщині сьогодні переживає період розбудови та становлення. Ми пам’ятаємо і слідуємо настанові великого нашого співвітчизника Івана Франка «Хто твердить – люблю свій народ, а не виконує своїх обов’язків перед ним, – той твердить лож». Тому залучаємо до діяльності активістів, котрі поділяють наші переконання і готові віддано та безкорисливо працювати на розвиток рідного краю та України», - наголосив Микола Іщук.

Микола Іщук подякував центральному партійному керівництву та лідеру партії Олегу Ляшку за постійну увагу та наполегливість у вирішенні проблем Львівського регіону. 

«Саме завдяки принциповій активній позиції лідера Радикальної партії вдалось забезпечити надходження на Львівщину близько 25 млн. грн. з державного бюджету на реалізацію важливих соціальних проектів в 2017-2018 рр. – це ремонти та модернізація дитячих будинків, садочків та шкіл у Бродівському, Кам’янко-Бузькому, Буському та Радехівському районах Львівщині. Ці проекти дозволили вчасно підготуватись районам до початку нового навчального року, сприяли згуртуванню активістів громад, а також зростанню авторитету Радикальної партії Олега Ляшка в районах Львівщини», - розповів він.

Важливим напрямком діяльності представників партії на Львівщині є підтримка законодавчих ініціатив Радикальної партії Олега Ляшка як от закону про мораторій на експорт лісу-кругляка та законодавчої ініціативи «Купуй українське! Плати українцям!».

«Ухвалені з ініціативи лідера партії та членів фракції закони є вкрай актуальні для нашого регіону. Закон про мораторій на експорт лісу-кругляка дозволив оживити деревообробну галузь на Львівщині. Сьогодні ми ще активно працюємо над тим, щоб подолати вето на закон про боротьбу з контрабандою лісу-кругляка №5495, ініційований фракцією Радикальної партії Олега Ляшка, що передбачає посилення адміністративної та кримінальної відповідальності за незаконну вирубку лісу. І вірю, що ми його неодмінно здолаємо на благо українців.

Ми також активно підтримуємо вітчизняне інноваційне виробництво, тісно співпрацюємо з трудовим колективом потужного концерну «Електрон» у Львові, а також підприємствами вугільної галузі Сокальського району. Збереження та помноження потенціалу українського підприємництва – єдина можливість зупинити масову трудову еміграцію, від якої потерпає Львівщина і яка становить серйозну загрозу державотворчим процесам в Україні», - продовжив Микола Іщук.

Разом з тим команда Радикальної партії Олега Ляшка на Львівщині дбає про розвиток національних і духовних традицій.

«Успіх наших справ був не можливий, якщо ми б не відчували свого тісного зв’язку з джерелами та предтечами, до яких зараховуємо ідейну спадщину Івана Франка в якого, до речі, 27 серпня День народження. Великому Каменяру – 162 роки. Намагаємося активніше працювати з франкознавцями Львова та долучатися до їх важливих акцій, метою яких є виховання державницького світогляду у наших співвітчизників», - підкреслив він.

«То ж вітаємо усіх з Днем Незалежності! Миру нам всім, незламного духу та доброго здоров’я на шляху до спільної перемоги! Слава Україні!», - привітав Микола Іщук.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.