Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

паротрайк

ДПСУ

Четвер, 30 серпня 2018, 11:34

На Львівщині спіймали контрабандистів із літальним апаратом

паротрайк

Завдяки дрону злочинці переправляли нелегальну продукцію через кордон.

Про це повідомила прес-служба Державної прикордонної служби України.

Сьогодні, 30 серпня, відділу "Смільниця" Мостиського загону по шуму двигуна виявили політ літального апарату біля кордону. Інформацію також підтвердили і польські прикордонники, які зафіксували за допомогою тепловізійного комплексу політ малого літального апарату у напрямку України.

У результаті пошуку група реагування затримала 4 осіб на 2 транспортних засобах іноземної реєстрації. В причепі однієї автівки знаходився малий літальний апарат типу "паротрайк".

Також прикордонники з'ясували, що ці особи вже затримувалися у березні цього року в селі Библо Старосамбірського району. Тоді охоронці кордону спинили їх з малим літальним апаратом типу "паротрайк" на транспортному засобі підвищеної прохідності з причепом, обладнаним для перевезення літального апарату. Спочатку апарат, за рішення суду, вилучили, але згодом, за іншим рішенням суду, знову повернули зловмисникам. 

Зараз тривають невідкладні оперативні та слідчі заходи.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.