Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ТЕЦ у Новояворівську

Новояворівська міська рада

Понеділок, 3 вересня 2018, 14:17

У Новояворівську шукають нового керівника ТЕЦ, якою керували люди Дубневичів

ТЕЦ у Новояворівську

Оголошено конкурс на управителя майновим комплексом ТзОВ НВП "Енергія-Новояворівськ".

Про це йдеться на офіційному сайті міської ради Новояворівська.

23 серпня Агентство з Розшуку та Менеджменту Активів (АРМА) оголосило конкурс на управителя майновим комплексом ТзОВ НВП "Енергія-Новояворівськ". Подача документів – до 11 вересня 2018 року включно.

Зараз у місті припинене постачання гарячої води. Як стверджуюсь в міськраді, воно залежить виключно від співпраці Агентства з Розшуку та Менеджменту Активів та ТзОВ "Енергія-Новояворівськ".

Зазначимо, майно ТзОВ "Енергія-Новояворівськ" (власниками якого є народні депутати брати Ярослав і Богдан Дубневичі) арештоване та передане  АРМА в управління, як цілісний майновий комплекс. Аналогічна ситуація з ТОВ "Енергія-Новий Розділ".  Обидві організації організвуали за допомогою Новояворівської та Новороздільської ТЕЦ корупційну схему, яку вже усунули.

Як повідомив у коментарі Варіантам депутат Новороздільської міської ради Анатолій Шалаєв, у Новому Роздолі наразі не оголосили конкурс на управтилея майном ТОВ "Енергія-Новий Розділ". Разом з тим, у місті підняли тарифи на теплопостачання і водопостачання.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.