Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ремонтні роботи

Четвер, 6 вересня 2018, 10:25

Мешканцям 6 вулиць Львова виключили гарячу воду

ремонтні роботи

Гарячого водопостачання немає у мешканців Сихівського, Личаківського і Шевченківського районів.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні ЛМКП «Львівтеплоенерго» тимчасово призупинив гаряче водопостачання до 11 будинків у місті.

Зокрема, у Личаківському районі призупинено подачу гарячої води до будинків на вул. Піскова, 9, Солодова, 10, у зв’язку з реконструкцією котельні на вул. Солодова, 6. Завершити роботи і відновити подачу гарячої води планують 1 жовтня.

Також призупинено подачу гарячої води до будинків на вул. Майорівка, 1, 3, вул. Медової Печери, 36, 38, 38а, 67, 69 через ремонт котельні на вул. Медової Печери, 69. Завершити роботи і відновити подачу гарячої води планують 14 вересня.

У Сихівському районі призупинено подачу гарячої води до будинку на вул. Зубрівська, 32 через ремонтні роботи із заміни магістральної теплової мережі. Відновити подачу гарячої води планують з 25 вересня.

У Шевченківському районі призупинено подачу гарячої води до будинку на вул. Пстрака, 4 у зв’язку із реконструкцією котельні на вул. Шевченка, 42. Завершити роботи і відновити подачу гарячої води планують 1 жовтня.

Адміністрація ЛМКП «Львівтеплоенерго» просить вибачити за тимчасові незручності, спричинені проведенням необхідних ремонтних робіт.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.