Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

львівські маршрутки

Четвер, 6 вересня 2018, 16:40

Нові львівські автобуси курсуватимуть до Рясного

львівські маршрутки

Львівська міськрада планує пустити придбані у «Електротрансу» автобуси на маршрути до Рясного.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як заявив в.о. начальника управління транспорту міськради Олег Партика, нові 12-метрові автобуси, які місто отримало від «Електротрансу», запустять на маршрути до Рясного.

«Отримані нові автобуси МАЗ плануємо запустити на декілька маршрутів з Рясного. Зараз пропрацьовуються варіанти як можна підсилити маршрут № 6а маршрутом № 49 в такий спосіб, щоб вони не конкурували один з одним, а ефективно виконували перевезення і надавали якісну послугу у мікрорайоні», – наголосив Олег Партика.

За його словами, станом на сьогодні міськрада отримала від «Електротрансу» 16 нових автобусів МАЗ, але ще жодного не передано на баланс ЛК «АТП-1».

«Чекаємо на розмитнення і реєстрацію нових автобусів, щоб банк міг передати їх у лізинг в експлуатацію комунального «АТП-1». Тільки після того ми зможемо додавати їх на певні маршрути», – додав Олег Партика.

Нагадаємо, у червні цього року львівське комунальне АТП-1 підписало угоду про придбання 150 одиниць нової техніки в лізинг. Йдеться про 50 автобусів «Електрон» та 100 білоруських автобусів МАЗ.

Зазначимо, раніше міськрада Львова виділила 100 млн грн для закупівлі нових автобусів у 2018 році. Також у міськраді створили нову посаду для вирішення проблем із транспортом.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.