Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

маршрутки

П'ятниця, 7 вересня 2018, 10:42

У Львові 20 маршруток курсуватимуть зі змінами

маршрутки

Рух транспорту у місті обмежать через проведення міжнародних змагань Lviv Triathlon Cup.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

У місті 9 вересня відбудуться міжнародні змагання Lviv Triathlon Cup, відтак цього дня обмежать рух транспорту на різних ділянках маршруту від смт. Брюховичі до пр. Свободи.

У зв’язку з цим не курсуватиме тролейбус № 13 та зміниться схема руху 20 автобусних маршрутів. Зокрема, пр. Свободи та проїзд з вул. Дорошенка на вул. Беринди будуть закриті для руху приватного транспорту протягом усього дня 9 вересня.

Починаючи з 10.00 год, поетапно перекриватимуть для руху транспорту вул. Замарстинівську, вул. Варшавську, пр. Чорновола, частину вул. Липинського. Тролейбус № 13 не курсуватиме до 17.00 год, а у русі трамваїв № 1, 2, 6, 7, 9 можливі затримки в центрі міста.

Також з 10.30 год і до 16.00 год зміниться схема руху 20 маршруток:

№ 1А курсуватиме з Галицького перехрестя до центру по вул. Липинського – Промисловій – Богдана Хмельницького (Підзамче) – Гайдамацькій – Замарстинівській – Богдана Хмельницького – Торговій – пл. Різні – посп. Свободи, від центру по вул. Гонти – Богдана Хмельницького – Замарстинівській – Долинського – Богдана Хмельницького (Підзамче) – Промисловій – Липинського.

№ 7 курсуватиме до центру по вул. Мазепи – Варшавській – Єрошенка – Джерельній – Під Дубом – Куліша – Городоцькій, від центру по вул. Городоцькій – Шевченка – Клепарівській – Варшавській – Мазепи.

№ 8 курсуватиме до центру за маршрутом: Брюховичі – Брюховицька – Шевченка – Городоцька – Торгова – Богдана Хмельницького – пл. Святого Теодора, від центру: пл. Святого Теодора – Богдана Хмельницького – Замарстинівська – Долинського – Богдана Хмельницького (Підзамче) – Промислова – Миколайчука – Мазепи – Замарстинівська – Брюховичі.

№ 9 курсуватиме з Мурованого до центру по вул. Липинського – Промисловій – Богдана Хмельницького (Підзамче) – Гайдамацькій – Замарстинівській – Богдана Хмельницького – Торговій – пл. Різні – просп. Свободи, від центру в напрямку Мурованого по просп. Свободи — пл. Галицькій – пл. Соборній – Винниченка – Підвальній – Гонти – Богдана Хмельницького – Замарстинівській – Долинського – Богдана Хмельницького (Підзамче) – Промисловій – Липинського.

№ 17 курсуватиме до центру по вул. Мазепи – Варшавській – Єрошенка – Джерельній – Під Дубом – Куліша – Городоцькій, від центру по вул. Шевченка – Бенедиктовича – Городоцькій – Шевченка – Клепарівській – Варшавській – Мазепи.

№ 20 в напрямку Суботівської об’їжджатиме перекриту ділянку по вул. Замарстинівській – Богдана Хмельницького – Торговій – Городоцькій, у зворотному напрямку – по вул. Городоцькій – Торговій – Богдана Хмельницького – Замарстинівській.

№ 22 курсуватиме до центру за маршрутом: Брюховичі – Брюховицька – Шевченка – Городоцька – Торгова – Богдана Хмельницького – пл. Святого Теодора, від центру: пл. Святого Теодора – Богдана Хмельницького – Замарстинівська – Долинського – Богдана Хмельницького (Підзамче) – Промислова – Миколайчука – Мазепи – Замарстинівська – Брюховичі.

№ 25 курсуватиме з вул. Кордуби до центру по вул. Липинського – Промисловій – Богдана Хмельницького (Підзамче) – Гайдамацькій – Замарстинівській – Богдана Хмельницького – Торговій – Різні – Городоцькій, від центру по вул. Городоцькій – Торговій – Богдана Хмельницького – Замарстинівській – Долинського – Богдана Хмельницького (Підзамче) – Промисловій – Липинського.

№ 26 курсуватиме з вул. Миколайчука до центру по вул. Лінкольна – Миколайчука – Промисловій – Богдана Хмельницького (Підзамче) – Гайдамацькій – Замарстинівській – Богдана Хмельницького – Гонти – Підвальній, від центру по вул. Підвальній – Гонти – Богдана Хмельницького – Замарстинівській – Долинського — Богдана Хмельницького (Підзамче) – Промисловій – Миколайчука – Лінкольна.

№ 28 починатиме рух від перехрестя просп. Чорновола і Варшавської і курсуватиме до центрупо вул. Варшавській – Єрошенка – Джерельній – Під Дубом – Куліша – Городоцькій, від центру по вул. Городоцькій – Шевченка – Клепарівській – Варшавській до перехрестя просп. Чорновола та Замарстинівської.

№ 31 з Галицького перехрестя до центру курсуватиме по вул. Мазепи – Миколайчука – Промисловій – Богдана. Хмельницького (Підзамче) – Гайдамацькій – Замарстинівській – Богдана Хмельницького – Торговій – Різні – Городоцькій, в напрямку Галицького перехрестя від центру по вул. Городоцькій – Торговій – Богдана Хмельницького – Замарстинівській – Долинського – Богдана Хмельницького (Підзамче) – Промисловій – Миколайчука – Мазепи.

№ 34 курсуватиме до центру по вул. Мазепи – Варшавській – Єрошенка – Джерельній – Під Дубом – Куліша – Городоцькій, від центру по вул. Городоцькій – Шевченка – Клепарівська – Варшавська – Бомба – Мазепи.
№ 37 з вул. Під Голоском до центру курсуватиме по Варшавській – Єрошенка – Джерельній – Під Дубом – Куліша – Городоцькій, у напрямку з центру до вул. Під Голоском по вул. Городоцькій – Шевченка – Клепарівській – Варшавській.

№ 41 з Галицького перехрестя курсуватиме по вул. Мазепи – Варшавській – Єрошенка – Джерельній – Під Дубом – Куліша – Городоцькій, в напрямку до Галицького перехрестя по вул. Городоцькій – Шевченка – Клепарівській – Варшавській – Бомба – Мазепи.

№ 46 з вул. Миколайчука курсуватиме по вул. Промисловій – Богдана Хмельницького (Підзамче) – Гайдамацькій – Замарстинівській – Богдана Хмельницького – Торговій – Різні – просп. Свободи, в напрямку вул. Миколайчука по вул. Гонти – Богдана Хмельницького – Замарстинівській – Долинського – Богдана Хмельницького (Підзамче) – Промисловій.

№ 48 з Галицького перехрестя до центру курсуватиме по вул. Липинського – Промисловій – Богдана Хмельницького (Підзамче) – Гайдамацькій – Замарстинівській – Богдана Хмельницького – Торговій – Різні – просп. Свободи, від центру до Галицького перехрестя по просп. Свободи – пл. Галицькій – пл. Соборній – Винниченка – Підвальній – Гонти – Богдана Хмельницького – Замарстинівській – Долинського – Богдана Хмельницького (Підзамче) – Промисловій – Липинського.

№ 50 з Рясного курсуватиме по вул. Варшавській – Єрошенка – Джерельній – Під Дубом – Куліша — Городоцькій, з центру в напрямку до Рясного по Городоцькій – Шевченка – Клепарівській – Варшавській.

№ 51 з Галицького перехрестя курсуватиме по вул. Мазепи – Варшавській – Єрошенка – Джерельній – Під Дубом – Куліша – Городоцькій, в напрямку до Галицького перехрестя по вул. Городоцькій – Шевченка – Клепарівській – Варшавській – Бомба – Мазепи.

№ 53 з Галицького перехрестя курсуватиме по вул. Липинського – Промисловій – Богдана Хмельницького (Підзамче) – Гайдамацькій – Замарстинівській – Богдана Хмельницького – Торговій – Різні – просп. Свободи, від центру в напрямку до Галицького перехрестя по вул. Гонти – Богдана Хмельницького – Замарстинівській – Долинського – Богдана Хмельницького (Підзамче) – Промисловій – Липинського.

№ 55 курсуватиме до центру зі Збиранки повз Голосківській цвинтар по вул. Миколайчука – Промисловій – Богдана Хмельницького (Підзамче) – Гайдамацькій – Замарстинівській – Під Дубом, від центру з вул. Під Дубом по Замарстинівській – Долинського – Хмельницького (Підзамче) – Промисловій – Миколайчука.

Автобуси № 3А, 5А, 6А, 15, 24, 36, 45, 47А курсуватимуть за звичними маршрутами, але матимуть затримки в русі на пр. Свободи. 

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.