Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

МАФи у Львові

П'ятниця, 7 вересня 2018, 14:10

У Львові демонтують 3 незаконні МАФи

МАФи у Львові

Усі споруди знаходяться у Франківському районі міста.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення про демонтаж трьох незаконно встановлених МАФів на території Франківського району.

"У серпні 2018 року на вул. Симоненка, 10 та вул. Володимира Великого – кут вул. Кн. Ольги, було встановлено незаконні тимчасові споруди без відповідних документів. Оскільки зазначені об’єкти не функціонують, а правоохоронним органам не вдалося виявити осіб, які встановили ці конструкції, пропонуємо розглянути дане рішення на випередження для унеможливлення узаконення цих споруд шляхом оформлення права власності. Для демонтажу буде залучено спецтехніку комунальних підприємств», – зазначив голова Франківської РА Орест Тимчишин.

Двоє із цим МАФів планують демонтувати сьогодні впродовж дня.

Нагадаємо, у центрі Львова планують змінити розташування МАФів та літніх майданчиків. А з серпня 2017 року оренда 1 м² літнього майданчика і МАФу у центрі Львова коштує 72 грн.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.