Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Сергій Гусовський

Фб Сергія Гусовського

П'ятниця, 7 вересня 2018, 14:30

Гусовський помітив у Садового паростки галицького переляку

Сергій Гусовський

"Самопоміч" виключила із складу партії 4 депутатів Київської міськради.

Про це повідомляє депутат Київської міської ради Сергій Гусовський на своїй сторінці у Фейсбуці.

Вчора, із членів партії "Об'єднання "Самопоміч" виключили депутатів Київської міської ради: Сергія Гусовського, Олексія Руденка, Сергія Харчука та Вадима Васильчука через, як наголосили у партії, "завдання значної шкоди репутації політичної сили через підтримку рішення Київської міської ради щодо виділення родичам депутата Романа Марченка земельних ділянок у Києві, які попередньо були незаконно ним же захоплені".

Натомість Сергій Гусовський вважає, що причиною є страх керівництва партії щодо київської команди на початку виборчих перегонів.

"Виключення з партії чотирьох членів фракції "Об'єднання "Самопоміч" – Київ" та ультиматум, висунутий іншим членам фракції, є нічим іншим, ніж спробою розправи з незручною київською командою", – наголосив Сергій Гусовський.

Він дадав, що два останні роки депутати намагалися встановити ефективні стосунки між командами Києва і Львова.

 

Нагадаємо, як заявляв раніше лідер партії "Об'єднання "Самопоміч" та міський голова Львова Андрій Садовий, партія братиме участь у президентських і парламентських виборах 2019 року.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.