Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

паркування у Львові

П'ятниця, 7 вересня 2018, 15:30

Садовий доручив муніципалам охороняти три місця для паркування у Львові

паркування у Львові

Львівська міськрада вирішила проаналізувати завантаженість паркувальних майданчиків у місті.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні виконавчий комітет міськради постановив провести дослідження та аналіз діяльності з обслуговування паркувальних майданчиків у місті.

Як заявила директор юридичного департаменту міськради Гелена Пайонкевич, для цього дослідження міськрада укладе договір з компанією SoftServe –Муніципальні технології.

"Компанія буде проводити дослідження, здійснювати аналіз завантаженості паркувальних майданчиків, ефективності використання паркомісць за допомогою сучасних технологій. Вважаємо, що цей договір допоможе нам проаналізувати нашу роботу у сфері забезпечення паркування транспорту на території Львова, покращити роботу наших комунальних паркувальних майданчиків", – наголосила Гелена Пайонкевич.

За її словами, з бюджету міста передбачено 49 тис грн на встановлення спеціального обладнання та охорону працівниками "Муніципальної варти" і "Львівавтодору" 3 паркувальних майданчиків Львова, що на пл. А. Міцкевича, 8-10, просп. Т. Шевченка та вул. Ю. Словацького, 1. 

Зазначимо, станом на кінець травня, паркувальні майданчики у центрі Львова були завантажені на 79%. Окрім цього, водіям автівок заборонили паркуватися на тротуарах, а ще у грудні 2017 року депутати міськради затвердили перелік вулиць, на яких паркування автомобілів заборонено. 

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.