Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

поліція

П'ятниця, 7 вересня 2018, 15:37

Львівська поліція почне оформлювати протоколи в електронній формі

поліція

Начальник Нацполіції доручив своїм підлеглим опрацювати перехід на електронну систему.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Це достатньо ефективна та сучасна система притягнення правопорушника до адміністративної відповідальності на місці скоєння правопорушення. В першу чергу застосування електронних постанов дасть змогу викорінити корупційну складову. 

Голова Нацполіції зазначив, що протягом кількох тижнів він та його заступники здійснили виїзди у найбільш віддалені відділи поліції. Зокрема, перевірено несення служби секторів та груп реагування патрульної поліції у сільській місцевості та невеликих містах. 

"Саме в невеликих містах та селищах більше звертається уваги на роботу СРПП, який є патрульною поліцією. Ми вже започаткували такий термін – "сільська патрульна поліція". Ефективна робота СРПП – це одне із основних завдань. Тому виїзди здійснено з метою зрозуміти, що нам потрібно міняти системно, глобально, а де потрібно надати допомогу", – наголосив голова Нацполіції Сергій Князєв.

Водночас очільник Нацполіції зобов’язав керівників низки департаментів відомства – сформувати до кінця року відповідні документи для переходу всієї поліцейської системи на електронні постанови.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.