Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

П'ятниця, 7 вересня 2018, 16:25

Садовий не може дочекатися президентських виборів

Андрій Садовий

Міський голова Львова Андрій Садовий зустрівся з головою Конституційного суду і обговорив ймовірність перенесення президентських виборів.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні, 7 вересня, міський голова Львова Андрій Садовий зустрівся з головою Конституційного суду України Станіславом Шевчуком та обговорив можливість відтягування виборів на пізніше ніж на березень 2019.

Зазначимо, що Шевчук сьогодні також мав зустріч у Львівському національному університеті імені Івана Франка з молоддю та громадcькістю Львівщини, де він розповів про захист Конституції в умовах розвитку демократії та загроз національній безпеці України.

Після цього голова Конституційного суду особисто зустрівся з Андрієм Садовим. Мер у розмові з головним суддею звернув увагу на те, що правова система держави потребує стратегічного реформування, а також поцікавився наступними президентськими виборами.

"Після зустрічі з головою Конституційного суду України Станіславом Шевчуком маю чітку впевненість, що ідея деяких політиків щодо переносу президентських виборів на термін пізніший, ніж березень 2019 (як це передбачено Конституцією), не має шансів на реалізацію", – заявив Андрій Садовий на своїй сторінці у Facebook після зустрічі.

Додамо, у липні Андрій Садовий заявив, що політична сила, керівником якої він є, "Самопоміч", братиме участь у президентських і парламентських виборах 2019 року. Торік восени Андрій Садовий також заявляв, що "Самопоміч" висуватиме кандидата на президентських виборах 2019 року.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.