Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

во батьківщина офіс червоноград

во батьківщина

Субота, 8 вересня 2018, 17:00

У Червонограді пограбували партійний офіс «Батьківщини»

во батьківщина офіс червоноград

В ніч проти 8 вересня у Червонограді, що на Львівщині, невідомі пограбували офіс громадської приймальні міської партійної організації ВО «Батьківщина».

Як повідомляє прес-служба обласного партосередку, злочинці викрали оргтехніку. Голова «Батьківщини» Львівщини Михайло Цимбалюк зазначив, що судячи з безладу у паперах, невідомі шукали документи, якими можна було б очорнювати політичну партію.

«Подію у Червонограді навколо партійного офісу сприймаємо як перші провокації влади проти опозиції. І впевнені, що це лише початок, який більше дискредитує організаторів, аніж потерпілих… Передвиборча кампанія офіційно ще не стартувала, а нинішнє керівництво вже вдається до цинічних та незаконних дій, щоб в майбутньому зберегти свої владні крісла… Ми звернулися до правоохоронців з вимогою якісно і незаангажовано розслідувати пограбування, навіть попри те, що, переконані, винні й так не будуть покарані, оскільки не таємниця, що зараз поліція, на жаль, працює на владу, а не на суспільство. А якщо й візьмуться за розслідування, то й не здивуюся, якщо винних знайдуть у своєму ж оточенні», - зазначив Михайло Цимбалюк. 

Очільник «Батьківщини» на Львівщині закликав опонентів до чесної політичної гри і запевнив, що політична сила Юлії Тимошенко готова якісно реагувати на усі провокації та атаки, що надходитимуть з владних київських кабінетів.

«Тим більше, що кампанія пониження рейтингу Юлії Володимирівни ідентична попереднім – часів технологій Мадвечука чи Манафорта… Все ж акцентую увагу на тому, що за весь негатив доведеться відповідати в майбутньому і перед Законом, і перед українським суспільством»,  – підсумував Михайло Цимбалюк. 

Зазначимо, що 7 вересня під час прес-конференції у Києві заступник керівника партії ВО «Батьківщина» Сергій Соболєв повідомив, що у Адміністрації Президента вже розпочалася дискредитаційна кампанія проти Юлії Тимошенко. Зокрема, наступного тижня за вказівкою влади наймані псевдоактивісти влаштовуватимуть провокації біля офісів «Батьківщини». Відповідні політтехнологічно вивірені покрокові інструкції, за даними депутата, отримали в усіх регіонах України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.