Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

нелегальна АЗС

ДФС Львівщини

Понеділок, 10 вересня 2018, 13:14

У Львові продовжується боротьба з нелегальними АЗС

нелегальна АЗС

Фіскальники перевірили та закрили всі пункти продажу контрафакту на які нарікала Львівська міськрада.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Головне управління ДФС у Львівські області дало відповідь на численні листи Садового щодо незаконних АЗС. У своєму листі-відповіді фіскальники запевнили, що усі пункти продажу пального, які були вказані у листах мерії, припинили свою роботу. Також для запобігання нелегальному бізнесу у Львові було створено спеціальні комісії.

"На території міста Львова та області створені тимчасові комісії з членів виконавчої влади та здійснюється фіксація, а у разі встановлення фактів функціонування АЗС і АГЗП з порушенням вимог чинного законодавства, вживаються заходи у межах компетенції", – ідеться в листі.

Нагадаємо, цього року ДФС Львівщини проводила операцію "Акциз-2018", під час якої виявляла нелегальні АЗС. У червні стало відомо про 20 нелегальних АЗС у Львові. Тоді ж Львівська міська рада зверталася у правоохоронні органи, ДСНС і перевіряла цільове використання земельних ділянок, де розміщені такі заправні пункти, щодо фактів нелегальної торгівлі паливно-мастильними матеріалами та зрідженим природним газом.

Також голова облдерджадміністрації Олег Синютка наприкінці липня доручив ДФС та іншим контролюючим органам перевірити до 20 серпня наявність сумнівних автозаправних станцій у області.

У липні-серпні кілька таких АЗС у Львові закрили.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.