Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

призовна кампанія

Вівторок, 11 вересня 2018, 10:16

У 2018 році осінній призов триватиме на місяць довше

призовна кампанія

Петро Порошенко продовжив терміни осіннього призову на строкову військову службу.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Президент Петро Порошенко своїм указом з 1 вересня цього року збільшив термін призову на строкову військову службу у цьому році з двох до трьох місяців.

Відтак, проведення осіннього призову українців на строкову військову службу в 2018 році здійснюється з жовтня до грудня, замість з жовтня до листопада.

Призватимуть на строкову військову службу українців, яким до дня відправлення до військових частин виповнилося 20 років, та старших осіб, які не досягли 27-річного віку і не мають права на звільнення або відстрочку від призову на строкову військову службу в жовтні-грудні 2018 року.

Нагадаємо, цьогоріч на весняний призов у Львівській області набрали 770 людей.

Також наприкінці лютого суд оштрафував військового комісара Львівського обласного військового комісаріату оперативного командування "Захід" Сухопутних військ Збройних сил України Олександра Тіщенка за оприлюднення минулоріч списків "ухилянтів" від призову.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.