Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Львів

Середа, 12 вересня 2018, 15:12

Вирушаємо за враженнями: 8 топових місць для туристів у Львові

Львів

Місто Лева – популярний туристичний напрямок. Західній столиці є чим здивувати мандрівників і підкорити їхні серця.

Про головні міські визначні пам'ятки, а також про те, як зняти квартиру у Львові подобово і чому краще зняти квартиру в центрі Львова подобово, розповідають експерти сервісу онлайн-бронювання житла "Добово".

Львів – одне з найчарівніших міст України. Тут майже кожна будівля є архітектурною пам'яткою. Експерти "Добово" пропонують список з 8 топових локацій, які обов'язково варто відвідати у Львові.

Площа Ринок

Більшість цікавих місць зосереджена в центральній частині Львова навколо площі Ринок. Це історична частина міста, закладена німецькими колоністами більше ніж 7 століть тому. Тут збереглися бруковані вулиці, палаци та будинки епохи Ренесансу, зведені австрійськими та італійськими архітекторами.Туристам, які хочуть оселитися в кроковій доступності від головних визначних пам'яток, експерти рекомендують на час поїздки зняти квартиру в центрі Львова.

Ратуша

Адміністративне життя Львова зосереджене навколо міської ратуші, яка височить на площі Ринок. Її побудували в XIX столітті в стилі віденського класицизму. На башті заввишки 65 м облаштований оглядовий майданчик, звідки можна помилуватися міськими околицями та старим містом.

Італійський дворик

З внутрішньої сторони будинку Корнякта, фасад якого виходить на головну міську площу, зберігся мальовничий Італійський дворик, побудований у XVI столітті в ренесансному стилі. Зараз це затишне кафе та популярне місце весільних фотосесій.

Палац Потоцьких

Одна з найкрасивіших палацових споруд у Львові розташувалася неподалік від площі Ринок. Особняк у стилі французького класицизму побудували в XIX столітті для польського роду Потоцьких. Зараз в його стінах розташована Львівська галерея мистецтв.

Оперний театр

Величний оперний театр — візитна картка міста Лева. Фасад будівлі виконано в стилі віденського неоренесансу та вражає своєю пишністю. Туристам-театралам експерти радять зняти квартиру у Львові подобово на проспекті Свободи, навколо якого зосереджені також інші львівські театри. Щоб зарезервувати житло перед поїздкою, виберіть у каталозі Dobovo.com прийнятний варіант і внесіть передоплату.

Собор Святого Юра

Один з найбільш відомих львівських храмів, зразок української барокової архітектури зведений у 1770 році. Будівля знаходиться під захистом ЮНЕСКО.

Каплиця Боїмів

Родова усипальниця купецької родини Боїмів — одна з головних прикрас міста Лева. Будова, зведена в XVII столітті, вражає пишністю, філігранністю різьблення по каменю та скульптурними композиціями.

Високий замок

Так називають старовинний зруйнований замок, який знаходився на Замковій горі. Замку тут давно немає, зате облаштований оглядовий майданчик, з якого відкривається міська панорама.Львів — напрочуд гарне місто, милуватися яким можна безкінечно. Вирушайте у подорож і переконайтеся у цьому самі!

фото: decorprint.com.ua

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.